Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Han var hurtigst i sidste omgang

Legend Car 
14/05/17 

Han gjorde det. I tidtagningens allersidste omgang viste Michael Christensen fra Grindsted sig som den hurtigste, og han pressede storfavoritten Mathias Storbank væk den førsteplads, han ellers havde kørt sig op på.
 

Hans hurtigste og sidste omgang blev noteret til tiden 57,831, og Michael Christensen, der kører sin første sæson i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP kom som den eneste under de 58 sekunder for en omgang.


Det er bare dejligt, som Michael Christensen sagde, da han som den sidste kom tilbage i pit.
(Foto: Brian staal)

Mathias Storbank fra Give lignede længe den hurtigste på Ring Djursland med en tid på 58,051, men i sidste ende var det altså ikke nok til endnu en 1. plads til Storbank, der ellers er startet 2017-sæsonen i en helt forrygende stil.

Det blev en intens tidtagning i Legend-klassen, hvor Kim S. Petersen, Hadsten, Kasper Bruun, Ribe, og Jonas Svensson også en overgang kørte rundt med den hurtigste omgangstid.

Dermed er der lagt op til en spændende søndag eftermiddag på Djursland for dansk motorsports ubestridte charmetrolde.

Poul Erik Thomsen
Legends Car Cup


Læs mere om:
  • Michael Christensen
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS