Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner glæder sig til weekenden

Supertourisme 
13/05/17 

Efter sæsonens første løbsweekend er Kevin Verner og resten af Autoforum Racing Team Silkeborg glædeligt overrasket over deltagelsen i den nye klasse. Padborg Open gik bedre end forventet og nu gælder det Kevins favoritbane, nemlig Ring Djursland.
 

Kevin Verner har fra sine sæsoner i Legend Car cuppen gode minder fra Ring Djursland. Der har han tidligere scoret gode point og haft noget godt race med sine konkurrenter. Derfor glæder ARTS og Kevin Verner sig til at køre banen i den nye racerbil.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg glæder mig meget til at køre på Ring Djursland i den nye bil, Det bliver en helt ny oplevelse, men det kræver måske lidt tilvænning” fortæller Kevin Verner inden weekenden.

Selv om ARTS og Kevin tager året i år som et lære år, så ligger Kevin efter første afdeling på en samlet fjedreplads i DST mesterskabet. Der er derfor optimisme hos teamet, der ser frem til en spændende racerweekend på Ring Djursland.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •