Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

High Class Racing går efter Top-3 på Monza

ELMS 
13/05/17 

Anders Fjordbach slog Kevin Magnussens banerekord på FDM Jyllandsringen
Anders Fjordbach og Dennis Andersen var den store overraskelse i sæsonpremieren i den europæiske Le Mans-serie på Silverstone i England.
 

De sluttede på tredjepladsen i topklassen, LMP2, i deres High Class Racing Dallara-Gibson efter en stærk præstation.

I weekenden skal de i aktion i serien igen, denne gang på den ikoniske italienske Formel 1-bane i Monza, og efter podiepladsen på Silverstone har de fået smag på mere.

"En plads i Top-3 vil være som en sejr, en top-5 vil være en succes," fortæller Anders Fjordbach fra Monza.

Siden løbet på Silverstone er LMP2-raceren blevet opdateret på flere parametre, og Anders Fjordbach og Dennis Andersen har fået skarpheden rettet til i Dallaras imponerende simulator.

"Vi føler os bedre rustet denne gang i forhold til åbningsløbet, hvor vi ikke rigtigt vidste, hvor vi stod. Men vi er også opmærksomme på, at konkurrenterne også har været hjemme og analysere deres præstation på Silverstone og fået nogle ting til," siger Dennis Andersen, der ikke har været i aktion siden Silverstone.

Det har Anders Fjordbach til gengæld. Han deltog i åbningsløbet på FDM Jyllandsringen i Special Saloon Car i High Class Racings Renault RS.01 og aflivede med en superomgang den banerekord Formel 1-stjernen Kevin Magnussen satte i samme bil sidste år.

High Class Racing


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Dennis Andersen
  • High Class Racing
  • Monza
  • 14/05/17 - Monza - ELMS
  •