Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Hvad så nu, Michel Nykjær?

Supertourisme 
12/05/17 

Èt af de store navne i dansk motorsport, Michel Nykjær fra Næstved, blev en populær mester i Danish Supertourisme 2016. Derfor er forventningerne også skruet op til den fartglade herre, men han fik en alt andet end mesterlig start på 2017-sæsonen på Padborg Park. Så hvad så nu, Michel Nykjær?
 

I weekenden køres anden afdeling i OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland, og sjællænderen har virkelig brug for at vise sig som en mester, hvis han ikke skal komme for langt efter sæsonåbningens points-slugere, Frederik Nymark og Kevin Rossel.

I tidskørslen på Padborg Park var Michel Nykjær faktisk næsthurtigst og havde rigtig meget fart på. Men i de tre løb om søndagen blev han både ramt af uheld, men han mistede også den fokus på sig selv som kører, der ellers var blevet hans varemærke i 2016-sæsonen.

Så Michel Nykjær skal finde tilbage til…Michel Nykjær, når ”Parken” i weekenden er skiftet ud med ”Ringen”.

Dansk Supertourisme Turbo
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •