Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Special Saloon Car er med når Ring Djursland åbner

Special Saloon 
12/05/17 

I weekenden den 13. – 14. maj starter motorsportssæsonen for Ring Djursland og Special Saloon Car er med til at bidrage til festen.
Special Saloon Car kommer med et felt fordelt på tre divisioner, og på den kuperede bane på Djursland, plejer det at give masser af flot motorløb.
 

Super Touring divisionen er domineret af BMW’er, men de plejer at få bank af en Honda Accord. Om Hans Hartmann i Honda’en kan holde stilen fra den første weekend, og vinde alle tre heats er ikke sikkert, men han vil helt sikkert prøve.


BMW’erne dominere antalsmæssig i Super Touring divisionen, her bl.a. Brian Mikkelsen
(Foto: Keld Dohm)

I GT-B divisionen løb gæstekører Mikkel O. Pedersen med det hele i Special Saloon Cars sæsonåbning på Jyllandsringen, men han deltager ikke på Ring Djursland. Her bliver det i stedet en kamp mellem Johannes Graversen i Fiat, Jonni Skadhauge i Audi TT og Klaus Nielsen i BMW. Johannes Graversen havde problemer med bilen på Jyllandsringen, der betød, at den efter ganske få omgange simpelthen smed al kølervæsken. Så længe den kørte var den klart den hurtigste af de tre, så hvis teknikken holder, så er der chance for at se Johannes på sejrskamlen igen.

I forhold til Extreme divisionen, så er Morten Straarup i Aquila CR1 og Andreas Kjærgaard i Porsche 911 GT1 Replica nok favoritterne. Men en dark horse er Christian Siepmann i en BMW F1. På Jyllandsringen fungerede Christians bil stadig ikke optimalt, så det bliver spændende at se om han er kommet videre med den.


Johannes Graversen forventes at blive en af de hurtigste deltagere på Ring Djursland
(Foto: Keld Dohm)

Alle tre heats bliver kørt om søndagen, så kan man kun komme en dag, så er søndagen et godt bud. Ud over Special Saloon Car, så kan man opleve de hurtige og spændende DST biler, de sjove Legends Cup biler, de klassiske Syver Cup biler og ikke mindst de flotte historiske 65 biler. Der er altså rigtig god grund til at tage en tur til Djursland på søndag den 14. maj.

Tidsplanen for SSC ser således ud (med forbehold for ændringer):

Lørdag den 13. maj kl 09:55: Træning
Lørdag den 13. maj kl 16:10: Tidtagning
Søndag den 14. maj kl 10:30: Heat 1
Søndag den 14. maj kl 12:00: Heat 2
Søndag den 14. maj kl 15:05: Heat 3

SSC, www.specialsalooncar.dk
Keld Dohm


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her