Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Superklassen bliver endnu mere super

Supertourisme 
11/05/17 

Det bliver stort. Efter det flotte åbningsløb på Padborg Park, bliver feltet i OK MOBIL 1 DST nu endnu større i den kommende weekend på Ring Djursland. Og det bliver til at få øje på, for Team Roskilde Racing Center kommer med tre orange biler. Og superklassen bliver endnu mere super.
 

Der er store forventninger til Mikkel Mac, der også imponerer ude på de europæiske baner. Henrik Jansen viste i 2016-sæsonen, er han er meget andet end en gentleman-kører. Hans stil er fanden-i-voldsk, og han både tager og giver, men faktisk var Jansen også flere gange med fremme blandt de hurtigste.

Den tredje kører i teamet er Peter Christensen. Han debuterer i OK MOBIL 1 DST som et mere ubeskrevet blad.

Hvis Mikkel Mac bliver i ét med sin supertourisme-racer, så vil han blande sig i det fartforrygende selskab, der i forvejen tæller blandt andre Frederik Nymark, Kevin Rossel, Jesper Egebart, Ole Petersen og Michel Nykjær.

Og så er det i øvrigt ikke kun de orange-sorte Roskilde-biler, der vil styrke klassen. Publikum kan også glæde sig til et gensyn med Molly Pettit.

Den populære norske kører forberedte sig i en træningslejr i Frankrig, og hun har været en onsdag på Padborg Park, hvor hun har testet sin bil nr. 28. Det gik godt. Og Molly Pettit er nu en del af det nye Team Roed Performance.

I Åbningsløbet på Padborg Park sad Nicolai Møller Madsen i den samme bil. Han må vige pladsen for Molly Pettit, der sæsondebuterer på Ring Djursland.

Med Pettit, Mac, Jansen og Christensen er det 23 supertourisme-kørere, der sætter hinanden stævne på Djursland i den hidtil stærkeste udgave af superklassen.

Danish Supertourisme
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •