Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Den førende overraskede sig selv

Legend Car 
10/05/17 

Mathias Storbank fra Give fik en helt forrygende sæsonstart på Padborg Park, hvor han i tidskørslens sidste omgang viste sig at være den hurtigste, og det var han også i søndagens tre løb i OK MOBIL 1 LEGEND CAR CUP. Men faktisk er han selv overrasket over, at det gik så godt
 

I 1. løb skulle Mathias Storbank som den hurtigste i tidskørslen starte fra en position som nr. 20 i et felt med flere end 30 biler. Da den første legendcar kørte over målstregen et kvarter senere, var det med Storbank bag rattet.

I heat 2 startede Mathias Storbank i bil nr. 3 fra pole position, og der blev han, og i finalen var han i det sidste sving før målstregen på vej mod endnu en sejr, da han blev ramt af Kasper Bruun fra Ribe og snurrede rundt, og på resultatlisten kom der til at stå Mathias Storbank ud for en 2. plads.

- Selvfølgelig er jeg tilfreds med sæsonstarten. Vi kørte efter at komme i top-3, men at jeg var både hurtigst og vandt to løb kom faktisk som en overraskelse for os i mit team, fortæller Mathias Storbank.

Han har lagt sig i spidsen i OK MOBIL 1 LEGEND CAR CUP med 97 points, men Mathias Storbank afviser, at han allerede nu efter den dominerende sæsonåbning er favorit til Legend-mesterskabet.

- Det er alt for tidligt at sige noget om det, og jeg er fuldstændig klar over, at der er en hel stribe, der også kan komme i spil til mesterskabet.

Den nærmeste rival på Padborg Park var nr. 18, Jonas Svensson. Han er fra Rønde og får derfor virkelig hjemmebane i weekenden på Ring Djursland. Han kørte også stærkt på Padborg Park og fik 91 points ind på sin pointkonto.

Men kørere som Kasper Bruun, og Torben M. Sørensen fra Herning, der har været i Michael Outzens racerskole før sæsonen, og Legend-debutanten Michael S. Christensen fra Grindsted kan også blive nogle af dem, der på Djursland vil udfordre den førende Mathias Storbank.

Under alle omstændigheder er den populære Legend-klasse klar til igen at begejstre publikum.

Poul Erik Thomsen

padborgpark.dk


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Legend Car
  •