Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

​I år bliver det endnu hårdere

Porsche
Super
Cup 

10/05/17 

Mikkel O. Pedersen kører i weekenden årets to første løb i Porsche Supercup
Nu er det endelig så vidt. I weekenden kan Mikkel O. Pedersen endelig tage hul på sin 2017-sæson. Det sker, når han i forbindelse med årets første europæiske Formel 1-løb – det spanske Grand Prix – deltager i sæsonpremieren for Porsche Supercuppen. Det sker på Circuit de Barcelona-Catalunya.
 

”Jeg deltog sidste år på banen, og jeg glæder mig til at komme tilbage,” siger den 20-årige racerkører fra Struer, der dengang sluttede på en tolvteplads i løbet.

”Konkurrencen plejer at være hård i Porsche Supercuppen, men i år bliver det endnu hårdere, for nu har vi et felt på 30 kørere, som alle er hurtige. Der er kommet mange kørere ind fra de forskellige juniorprogrammer, og flere af dem har kørt løb eller testet i Asien og Mellemøsten i vinterhalvåret.”

Fire gange tidligere har Mikkel O. Pedersen deltaget i en afdeling af Porsche Supercup, men selv om han tidligere har kørt i Barcelona, bliver årets sæsonpremiere anderledes.


Lørdag aften og søndag middag får Mikkel O. Pedersen årets to første starter i Porsche Supercuppen i forbindelse med det spanske Formel 1 Grand Prix.

”Det bliver første gang med en Supercup-weekend, hvor jeg skal køre to løb,” siger han, ”så det bliver meget spændende at se, hvordan jeg får dækkene til at holde hen over weekenden.”

”Vi får to sæt nye dæk at gøre godt med, og under kvalifikationen gælder det om at ramme lige præcis de to omgange, hvor de nye dæk er bedst, så det hele sidder i skabet. Gør jeg det, kan jeg godt starte oppe blandt de forreste, for jeg har jo bevist, at jeg kan være med oppe foran. Ved sidste års løb var jeg fem tiendedele fra en top 3 i tidtagningen og var bare to tiendedele fra min teamkammerat Engelhardt, som har kørt otte sæsoner i serien.”

Programmet for Mikkel O. Pedersens deltagelse i årets første weekend i Porsche Super Cup er som følger:

Fredag den 12. maj klokken 17.50-18.35 – Træning

Lørdag den 13. maj klokken 12.30-13.00 – Kvalifikation

Lørdag den 13. maj klokken 18.25 – Løb 1 over 14 omgange (vises på Eurosport 2 18.15-19.15)

Søndag den 14. maj klokken 11.45 – Løb 2 over 14 omgange (vises på Eurosport 1 11.30-12.30)

Mikkel O. Pedersen


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Circuit de Catalunya
  • 14/05/17 - Circuit de Catalunya - Porsche Super Cup
  •