Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

24H Paul Ricard - Status efter 3½ time – Vortex GC10 V8

24 Hours 
06/05/17 

OPDATERING - med 6 timer tilbage, udgik teamet efter 2 større uheld og nedbrudt motor
24 timers løbet i Frankrig/Circuit Paul Ricard blev sat i gang præcis kl. 14:30, dog i en lang række som Code 60 på grund af voldsomt regnvejr. Efter 2 omgange blev løbet givet fri og kampen i de forskellige klasser begyndte.
 


(Foto: TecKart Racing)

Martin Gøtsche startede i GC10 raceren på P16, men da det var meget vådt, kunne en del af de forhjulstrukne racere køre stærkere – så det svingede meget og da det begyndte at tørre op kom Martin godt frem i feltet.


(Foto: TecKart Racing)

Martin afleverede raceren til Nanna Gøtsche på P9 samlet og P1 i klassen, men da alle racerene lå meget tæt, kom Nanna ud som P19 efter pitstoppet. Nanna kørte et flot og stabilt stint og havde kørt sig frem til P14 samlet og P3 i klassen.


(Foto: TecKart Press)

Herefter kom Maxim Aronov i bilen og ligger efter 3½ time på P16 samlet og P4 i klassen.


(Foto: TecKart Press)

Vores søsterbil VORTEX 1.0 med nr. 204, har desværre måtte være i pit for at skifte kobling, men raceren er på banen igen og skal nok komme frem.

TecKart Press


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Paul Ricard
  • 07/05/17 - Paul Ricard - 24 Hours
  •