Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen vil følge op på podieplaceringer i Texas

SportsCar
Championship 

04/05/17 

Christina Nielsen kører i weekenden på den amerikanske Formel 1 bane Circuit of The Americas, når hun i sin Ferrari 488 GT3 deltager i den fjerde afdeling af det amerikanske sportsvognsmesterskab IMSA. Sammen med sin italienske holdkammerat Alessandro Balzan og deres team Scuderia Corsa, skal de forsøge at følge op på succesen fra de to seneste løb, hvor de er sluttet på podiet i GTD klassen.
 

”Jeg glæder mig meget til at komme tilbage i bilen” fortæller Christina Nielsen fra USA. ”Vi har været rigtig stærke de to sidste løb med en anden- og tredjeplads og vi vil gerne fortsætte den stime. Vi jagter selvfølgelig sejren, men det er et virkelig stærkt felt i år”.


(Foto: Bob Chapman)

Igen er GTD klassen den største i feltet med hele 17 stærke sportsvogne til start og Christinas Ferrari skal kæmpe med biler fra Porsche, Lamborghini, Audi, Mercedes, Acura og Lexus.

”Det er en fed bane, der har lidt af det hele” fortsætter Christina. ”Hurtige kurver, langsomme kurver og hårnålesving, så der skal arbejdes meget, for at få bilen optimeret til banen og det bliver spændende at se, hvilke biler der gør det godt her. Med Scuderia Corsa har vi et fantastisk stærkt team, så vi har i hvert fald pakken til at være med i front. Sidste år sluttede vi på podiet på banen, men da kørte vi i september og vejrforholdene kan betyde, at vi ikke kan bruge de samme data”.


(Foto: Al Merion Padron)

Før løbet er sidste års mestre Christina Nielsen og Alessandro Balzan på andenpladsen i mesterskabet, der føres af Jeroen Bleekemolen og Ben Keating i Mercedes.

Den seneste tid har været ekstra travl for Christina. ”For en racerkører, er der altid rigtig meget arbejde imellem løbene, men den seneste tid har været ekstra travl og jeg glæder mig til, at jeg i slutningen af maj, starten af juni, kan løfte sløret for det projekt, der er arbejdet på” slutter Christina Nielsen.


(Foto: Al Merion Padron)

Jan Magnussen stiller også til start på COTA, hvor han kører for Corvette Racing i GTLM klassen.

Løbet, der varer 2 timer 40 minutter, starter lørdag den 6. maj kl. 20.35 dansk tid og kan følges live på imsa.tv

www.christinanielsenracing.dk

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Circuit of the Americas
  • 06/05/17 - Circuit of the Americas - SportsCar Championship
  •