Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang forsvarer DM i Classic SuperBike på Jyllandsringen

Road Racing 
03/05/17 

Roadracingkøreren René Prang deltager i den kommende weekend på Jyllandsringen. Løbet er første afdeling af DM i Classic SuperBike, hvor René Prang skal forsvare sit DM fra 2016.
 

Ligesom i 2016, stiller René Prang igen op på en Ducati 916 SP fra 1994, når han skal forsvare sit DM fra sidste sæson. Forud for sæsonen har René Prang ingen ide om han og maskinen kan præstere det samme som i sidste sæson, hvor sejren kom i hus med næsten max. point.


(Foto: Morten Kimer)

Med 28 års erfaring i roadracing, kan det ikke gå helt galt udtaler Prang med et glimt i øjet, - men maskinskade eller styrt kan selvfølgelig vende op og ned på alting.

Under alle omstændigheder forbereder René Prang sig derfor også fuldstændig på samme grundige facon, uanset om det er til Classic race på en ældre maskine, eller det er roadracing på de nyeste modeller.


(Foto: Morten Kimer)

René Prang deltager også i denne sæson i klassen SuperBike på en Aprilia RSV4 RF, hvor første afd. af DM blev kørt på Slovakia Ring i Påsken.

Selv om det er Superbike klassen der er René Prang’s foretrukne, tages deltagelsen i Classic SuperBike ligeså seriøst, ellers deltager jeg ikke siger René Prang. Jeg er ikke kommet dertil endnu, hvor jeg bare deltager. Jeg deltager stadig for at gøre det så godt som overhovedet muligt, og jeg deltager derfor i Classic SuperBike for om muligt at genvinde DM.


(Foto: Morten Kimer)

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •