Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Nicolaj Møller Madsen havde en sjov weekend på dansk grund

Supertourisme 
03/05/17 

Nicolaj Møller Madsen fik i weekenden en god debut i Danish Supertourisme Turbo. De 48 VIP-gæster fra Møller Madsens erhvervsnetværk gav Nicolaj masser af opbakning.
For første gang i otte år var Nicolaj Møller Madsen i weekenden tilbage på en dansk racerbane, da han som gæsterkører hos Roed Performance kørte 1. afdeling af Danish Supertourisme Turbo. Og selv lidt blandede resultater kunne ikke ødelægge en god weekend.
 

I søndagens første heat blev Nicolaj påkørt og måtte udgå, i andet heat startede han som nummer 19 og kørte sig op igennem feltet og endte på syvendepladsen, mens Nicolaj Møller Madsen i weekendens finale sluttede som toer og dermed endte på sejrsskamlen.

”Jeg indrømmer, at jeg var tosset, da jeg blev påkørt i slutningen af første heat – oven i købet på et tidspunkt, hvor jeg førte løbet – men heldigvis fik jeg vist evnerne i andet og tredje heat. Først kørte jeg mig fra 19.- til 7. pladsen, og i finalen startede jeg som nummer ni, men fik kørt mig op på 2. pladsen og sluttede blot ét sekund efter vinderen,” siger Nicolaj Møller Madsen og tilføjer:

”Alt i alt var det en fed, fed weekend, og det var sjovt at køre på dansk grund igen. Også fordi, det gav mine fans og mit netværk muligheden for at komme ned og se race, og jeg ved i hvert fald, at de 48 VIP-gæster havde en god søndag, og de gav en rigtig god stemning. Heldigvis kunne jeg betale tilbage med podieplads og champagne.”

Nicolaj Møller Madsen er tilbage i Roed Performances bil, når 3. afdeling af Danish Supertourisme Turbo, Classic Race Aarhus, 20.-21. maj køres i Mindeparken.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Padborg Park
  • 30/04/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS