Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Forrygende sæsonstart i superklassen

Supertourisme 
01/05/17 

Hvilken start! OK MOBIL 1 DST fik en forrygende åbning på en ny sæson på Padborg Park, og det blev med Frederik Nymark fra Hadsten i en flot hovedrolle. Han havde en forrygende weekend, der blev fuldført med en sejr i finalen foran Roed Performance-kørerne Nicolai Møller Madsen og Kevin Rossel
 

Rossel, der havde været suverænt hurtigst i lørdagens tidskørsel, og som også vandt 2. heat, kunne ikke holde Frederik Nymark bag sig, og mod slutningen kom også Nicolai Møller Madsen forbi.

For Frederik Nymark, der for første gang stillede op i en V6’er, blev det en meget bedre sæsonåbning end forventet.
- Fordi jeg har et godt team, og fordi jeg er en god chauffør, sagde Frederik Nymark med et stort sejssmil.

Michael Outzen var naturligvis en lykkelig teamchef, og han havde anerkendende skulderklap til sin kører.
- Frederik er blevet en mere moden kører, der træffer de rigtige beslutninger ude på banen. Han kører med hovedet, og det betød, at han i finalen kunne holde nogle meget stærke konkurrenter bag sig.

Ole Petersen reddede æren for Team Prego Racing, der ellers havde noget af en rædselsweekend. I sidste løb kom 2016-mesteren Michel Nykjær slet ikke til start på grund af tekniske problemer, og Martin Vedel Mortensen blev puffet af banen i opløbssvinget.

Kenneth Jensen havde en god weekend og kunne tage fra Padborg Park med en samlet score på 68 points, og dermed har han lagt sig på en 3. plads i supertourisme-mesterskabet. Det føres nu af Frederik Nymark og Kevin Rossel, der begge nu står noteret for 86 points.

Kenneth Jensen har hentet en stor del af sin racererfaring fra Legend Car-klassen. Det samme har Kevin Verner, og han fik en flot debut i Danish Supertourisme og sluttede i finalen på 6. pladsen lige i baghjulene på Kenneth Jensen.

For Jesper Egebart blev Padborg Open en skuffelse. Han blev ramt i finalen og fik ingen points, og han må nøjes med 49 points på sin mesterskabskonto,

Nicki Kristensen havde en endnu mere rædselsfuld weekend. Der var stort set ikke det tekniske problem, der ikke dukkede op i hans bil, og han sluttede langt tilbage i feltet.

Èn af de positive overraskelser var Christian Loft, der gav flere eksempler på, at han kan køre race.

OK MOBIL 1 DT fortsætter om 14 dage på Ring Djursland.

padborgpark.dk


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Padborg Park
  • 30/04/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS