Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Rossel går efter det hele

Supertourisme 
28/04/17 

DST-serien skydes i gang i weekenden på Padborg Park, og Kevin Rossel skjuler ikke ambitionerne for den kommende sæson. På trods af den hårde konkurrence vil han vinde hver gang.
 

Den afsluttende test i den forgangne uge viste en Kevin Rossel i storform, da han kom under sin egen banerekord, og ambitionerne er da også store inden OK Mobil 1 DST-serien skydes i gang i denne weekend.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi går efter at vinde. Jeg er kommet på et stærkt hold hos Roed Performance, og den første test på Padborg Park var helt forrygende. Derfor går ind til sæsonen med ro i sindet, og jeg har en god fornemmelse inden det første løb, konstaterer Kevin Rossel, som går efter at fastholde momentum hver eneste gang, han kommer på banen.


(Foto: Kevin Rossel Motorsport/NHC Foto)

- Jeg vil vinde lige fra tidtagningen, og jeg går efter at vinde her i weekenden. Sådan kommer jeg til at angribe den her sæson, hvor det bliver taktikken hver gang, jeg kommer på banen. Simpel logik siger, at jeg kommer langt, hvis det lykkes, og jeg ved, at vi er gode nok til, at vi kan vinde hver gang. Det betyder ikke, at jeg ikke har respekt for mine konkurrenter, for jeg skal kæmpe mod nogle forfærdeligt dygtige folk, og vi kommer alle sammen med knivene klar, for vi har alle sammen store mål. Derfor skal jeg levere mit bedste hver gang, og det er det, som jeg har i hovedet, hver gang jeg tager hjelmen på, konkluderer Kevin Rossel, der ser målsætningen som en naturlig konsekvens af den udvikling, han har været igennem i sine to første sæsoner i bilsport.

- Den samlede placering som nummer seks i min debutsæson var over al forventning, og det gav os store håb inden sidste år. Her viste vi også, at vi var hurtige nok, men der manglede noget stabilitet, og så gik vi nok hen og blev lidt for langsigtede i forhold til mesterskabet. Derfor bliver min taktik meget konkret hver gang, og så er det ellers bare med at tage kampen op i et stærkt felt, som kommer til at byde på helt fantastisk ræs, slutter Kevin Rossel, der også i den europæiske GT4-serie har vist storformen. Her sluttede han på en sammenlagt andenplads i den første afdeling.

Kevin Rossel Motorsport

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 30/04/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS