Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Jan Jønck til tredje runde af Britisk GT Mesterskab

British GT
Championship 

28/04/17 

Jan Jønck og hans teamkammerat William Phillips skal i denne weekend køre tredje runde af det Britiske GT Mesterskab. Det køres på Rockingham banen som ligger i Corby, Northamptonshire.
 

De vil forsøge at gøre det mindst lige så godt som i deres debut løb sammen, hvor de på Oulton Park banen kørte sig til en tredje- og en fjerdeplads. Tredjepladsen blev dog efterfølgende vekslet til en ottendeplads på grund af en tidsstraf.


(Foto: Jørn Dalgård Larsen)

Jan og Will har sammen med teamet været i simulator hos Base Performance Simulators som er ledet af Darren Turner. Efterfølgende har de trænet pitstop hos Aston Martins fabriksteam Prodrive, da de i løbet på Rockingham ikke bare skal have kørerskift, men også skal skifte dæk og have brændstof på.

”Det bliver utroligt spændende,” siger Jan. ”De har til dette løb ændret i ”BoP – Balance of Performance”, så jeg gælder mig til at se hvor vi ligger i feltet. Vores Aston Martin havde til det første løb, fået 10kg ekstravægt i forhold til sidste år og derudover 45kg mere en pro/am kørerne, da både Will og jeg er ratet som silver kørere”.


(Foto: Jørn Dalgård Larsen)

Tidsplanen for løbet:
Træning 1 GMT 09:25 lørdag
Træning 2 GMT 11:45 lørdag
Tidtagning GMT 16:00 lørdag
Opvarmning GMT 09:30 søndag
Løb 2 timer GMT 13:10 søndag

Løbet kan følges her:
Livetiming: http://livetiming.tsl-timing.com/171705
Resultater: http://www.tsl-timing.com/event/171705
Britisk GT Facebook: http://www.facebook.com/BritishGT/


(Foto: Jørn Dalgård Larsen)

www.janjonck.com

Jørn Dalgård Larsen


Læs mere om:
  • Jan Jønck
  • Rockingham
  • 30/04/17 - Rockingham - British GT Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS