Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Nye udfordringer til mesteren

Supertourisme 
28/04/17 

Sidste sæson vandt Kevin Verner Mobile 1 Legend Car Cup mesterskabet. I denne sæson er der en ny bil og nye udfordringer til den unge racerkører fra Silkeborg og han glæder sig til at komme i gang med sæsonen.
 

Da mesterskabet sidste år blev vundet i Mobile 1 Legend Car Cuppen var der to muligheder. Den ene var at forsvare sit mesterskab, den anden var at udfordre sig selv i en større bil.


Kevin glæder sig til at komme i gang med sæsonen
(Foto: ARTS)

Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg valgte den sidste mulighed og vil i år stille til start i Danish Supertourisme. Teamet har overtaget Michael Bergmanns bil.

ARTS teamet og Kevin Verner har allerede testet med bilen og det gik faktisk bedre end forventet fortæller Kevin Verner.

”Vi havde en god test. Jeg kørte faktisk tider som var bedre end forventet og er klar til weekenden føler jeg” siger Kevin med et smil.


Kevin kører stadig med det velkendte start nummer - 512
(Foto: ARTS)

Og han forsætter med at fortælle om den nye bil. ”Jeg har fået en rigtig racerbil som kan styre og bremse, det er ikke lige som den ’sæbekassebil’ jeg kørte i sidste år” griner Kevin.

Selv om Kevin føler at bilen er nem at køre, så er han godt klar over at han lige skal i gang i den nye klasse. ARTS teamet vil da også være tilfreds hvis de kan slutte sæsonen højere end top otte.

Kevin Verner og ARTS teamet er klar til årets første løbsweekend og vil samtidig gerne takke alle sine sponsorer for at gøre det muligt og glæder sig til at se dem i løbet af sæsonen.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 30/04/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS