Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michelle Gatting: ”Vi er overraskede over resultatet”

DTC 
26/04/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet er minimale forberedelser, Michelle Gatting har haft forud for sin sæsonstart i årets Mascot Danish Thundersport Championship, men alligevel leverede hun et flot resultat, da hun på FDM Jyllandsringen sluttede årets første finale på en tredjeplads, kun overgået af Jan Magnussen og Mikkel C. Johansen.
 

”Farten var der hele weekenden, og vi var stabile, og vi er lidt overraskede over resultatet,” siger Michelle Gatting. ”Jeg ved naturligvis godt, hvor jeg helst vil ligge i feltet, men jeg havde ikke regnet med at kunne gøre det. Det viser bare, at vi har nogle gode folk i teamet.”


Ny banerekord og en tredjeplads i finalen blev det til for Michelle Gatting på FDM Jyllandsringen

Allerede da der skulle køres tidtagning lørdag eftermiddag, var hun med, hvor gassen brændte, da hun satte fjerdebedste tid blandt de 22 deltagere. Og i resten af weekenden befandt hun sig konstant i den forreste del af feltet. I det første kvalifikationsheat kørte hun en sikker tredjeplads hjem, og det blev også resultatet af finalen, som hun nærmest sluttede som limet til bagkofangeren på Mikkel C. Johansens bil.

”Det var lidt ærgerligt, at jeg ikke kunne få den andenplads. Jeg kom så meget bedre ind på langsiden, og det var der, at jeg havde den bedste mulighed for at sætte et angreb ind,” siger hun.

”Jeg manglede desværre lige den sidste fart for enden af langsiden til at kunne sætte et sikkert angreb ind. Jeg var hurtigere end Mikkel C., men han er jo heller ikke en type, som bare åbner døren, så jeg ville ikke risikere noget, så jeg var endt i sandkassen eller havde tabt tredjepladsen. Mit team var rigtigt godt tilfredse, og folkene fra Mikkel C.’s team kom da også bagefter og sagde tak for et fair race.”

At Michelle Gatting var blandt de hurtigste på FDM Jyllandsringen, beviste hun ved at sætte hurtigste omgang i såvel første som andet kvalifikationsheat. Her var den ene af tiderne endda så god, at det blev til en ny banerekord for DTC-klassen.

”Nu skal vi til at forberede os til Classic Race Aarhus,” siger Michelle Gatting, ”og vi skal bl.a. bruge tiden til at finde lidt mere fart, så vi kan kæmpe med om sejren, for gadebanen i Aarhus er jo rigtig hurtig.”

facebook.com/msgatting


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - DTC
  •