Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

BSM Motorsport vinder MRC klassen

Rally Sprint 
25/04/17 

1. afdeling af Yokohama mesterkabet VEST, blev kørt i Thisted d. 23. April, med BSM Motorsports deltagelse i Micro Rally Cup klassen.
Nye dæk og optimering af undervognen i løbet af vinteren, skulle stå sin test.
 

En kort gennemkørsel kl. 9.45 hvor Cecilie kunne lave noterne, til heat 1 og 2.


(Foto: Allan Post Christiansen)

1. heat gik fornuftigt, bilen var fin og Brian og Cecilies kommunikation i bilen var til god. En tid noteret på 8.23 - men den skulle forbedres og gerne markant i heat 2. Cecilie korrigerede en af noterne, hvor de havde været lidt for hårde med noterne, og der var enighed om at stykket kunne optimeres.

Det skulle vise sig at være korrekt, for efter 2. heat havde de kappet 12 sekunder af. Bilen var nu ved at være godt inde under huden, som den var sidst på sæsonen 2016.

Heat 3 og 4 skulle banen køres omvendt. Igen kørte de prøven igennem sammen med de øvrige deltagere i adstadig tempo. Noter blev lavet og så var de klar.


(Foto: Allan Post Christiansen)

Godt samarbejde i bilen og en tid noteret på 7.14 efter Heat 3. I Heat 3 oplevede de en overhaling af en meget hurtig Volvo, den var lige ved at blæse den lille gule af banen. Så til 4. og sidste heat, skulle bilen altså have max-attack. Der blev gået til den og de kunne notere en tid på 7.09 og hermed dagens hurtigste tid for dem.

Vigtige point for BSM Motorsport blev samlet, så der noget på bogen når finalen i september skal køres i Fredericia. En samlet sejr for Micro Rally Cup bilerne.

Især noterne og samarbejdet i bilen arbejdes der hårdt på, da vi til oktober skal debutere i et rigtigt rallyløb, Rally Midtjylland, udtaler Brian Madsen.


(Foto: Allan Post Christiansen)

BSM Motorsport
Brian Madsen


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Thisted
  • 23/04/17 - Thisted - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: