Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama SuperCup

Debut med succes til Niklas Voetmann

Yokohama
SuperCup 

25/04/17 
Yokohama

Niklas Voetmann var en lettet debutant i Yokohama Super Cup efter sæsonens første løb på FDM Jyllandsringen. Allerede i tidtagningen lørdag viste han gode takter med en andenplads. Denne blev dog konverteret til en diskvalificering, da målinger på bilen viste flere hestekræfter end de 235, som bilen var meldt ind med.
 

Dette betød, at startplaceringen til første heat blev fra sidstepladsen. Med sikre overhalinger og gode kampe undervejs fik Niklas Voetmann kørt sig op på en fjerdeplads, og ovenikøbet formåede at sætte banerekord i Yokohama Super Cup ikke bare én, men hele 3 gange under løbet

”Det er næsten ikke til at forstå før jeg ser det på et stykke papir, men helt sikkert en fed følelse.
Bilen føltes godt og jeg formåede at holde hovedet koldt, stole på materiellet og være konsekvent i overhalingerne” siger en glad Niklas Voetmann efter lørdagens heat.


(Foto: Morten Kimer, Kimersfoto.dk)

Forventningerne til søndagens to heats var derfor store. Ligeså stor var skuffelsen da bilen pludseligt ikke længere ville gå i gear, og ikke kunne blive klar til at stille til start i heat 2.
Fejlen skulle findes i en ledning, og bare 20 minutter inden starten gik til tredje og sidste heat blev bilen meldt klar.

Fra en sidsteplads lykkedes det igen køreren fra Gjern at køre sig flot og sikkert op gennem feltet, og passere målstregen som 2'er i Yokohama Super Cup.
Idet køreren på førstepladsen efterfølgende blev diskvalificeret er det derfor med en sejr at Niklas Voetmann og teamet runder weekenden af. Næste gang Yokohama Super Cup kører er på Ring Djursland 10.-11. juni.

Madbull Racing

Gitte Johansen


Læs mere om:
 • Niklas Voetmann
 • Madbull Racing
 • Jyllandsringen
 • 23/04/17 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   



  ASETEK SIMSPORTS