Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Magtdemonstration af Frederik Vesti

Formel 4 DK 
24/04/17 

Formula 4 DKFrederik Vesti gjorde rent bord i Formel 4-premieren på FDM Jyllandsringen.
Etter i første træning, pole position og sejre i det tre efter følgende løb.
En magtdemonstration af det 14-årige stortalent, der sideløbende med den danske Formel Renault-serie også skal køre det internationale tyske mesterskab.
 

Endda for et af de allerbedste teams i Europa, Van Ammersfort Racing, der har fostret mange talentfulde kørere, blandt Formel 1-superstjernen Max Verstappen.

"Det var en fantastik weekend for mig. Jeg havde forventet at kunne køre med i toppen af feltet, men at jeg kunne vinde rup og stub, havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet," fortæller Frederik Vesti.

"Sejrene giver mig en god selvtillid inden første løb i den tyske F4-serie i den kommende weekend, hvor konkurrencen bliver benhård," tilføjer han.


Christian Lundgaard - Frederik Vesti - Christian Rasmussen
(Foto: Jan Kaiser)

Frederik Vesti var ikke truet i de tre løb, der blev kørt i weekenden, men en anden af de store talenter, Danial Lundgaard, kørte nogle velovervejet og gjorde, at Vesti skulle have blikket i spejlene.

Tre gange nummer to blev det til for Daniel Lundgaard

”Når man kører for at vinde, så er andenpladser normalt ikke noget jeg smiler så meget over. Frederik Vesti kørte stærkt, men jeg havde håbet på, at jeg havde en bedre bil over distancen. Men sådan gik det ikke og vi månu hjem og arbejde på at finde et bedre setup på bilen til næste gang på Ring Djursland,” fortalte Daniel Lundgaard efter sidste løb.

14-årige Noah Watt kørte på FDM Jyllandsringen i weekenden sit første rigtige racerløb, og det slap han rigtigt godt fra, selv om han ikke kom på podiet i nogen af de tre løb.

Han satte barren højt ved at køre på næsthurtigste tid i kvalifikationen, men nogle mindre køre fejl kostede undervejs i de tre løb.

"Jeg satte min bedste tid på andensidste omgang i tredje løb, så jeg kan trods alt være godt tilfreds med min præstation," siger Noah Watt.

Med to tredjepladser markerede Casper Pilgaard sig også flot.

Overordnet set er Renault Formel4.dk-premieren på FDM Jyllandsringen absolut godkendt, men der er ingen tvivl om, at vi får mere at se fra kørerne, når de først lærer deres biler at kende og får data fra de forskellige baner at sætte bilerne op efter.

Steen Nielsen


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •