Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Sæsonstart med tre andenpladser til Daniel Lundgaard

Formel 4 DK 
23/04/17 

Formula 4 DKDaniel Lundgaard havde håbet på en sejr i Formel 4 ved åbningsløbet på Jyllandsringen, men alligevel var den 18-årige tilfreds med tre andenpladser efter weekendens tre løb i den nye danske serie. Som Daniel Lundgaard havde forudset, så var det Frederik Vesti, Casper Pilgaard, Christian Rasmussen og Noah Watt, der var de stærkeste konkurrenter i feltet af unge talentfulde kørere.
 

Daniel Lundgaard havde ikke fået det maksimale ud af kvalifikationen, da der var gult flag netop som dækkene var optimale og han måtte derfor ikke forbedre sin tid. Da hurtigste og næsthurtigste tid fra kvalifikationen gav startopstilling til første og tredje løb, måtte den ambitiøse kører nøjes med startplacering firer og fem i de to løb. Andet løbs startplaceringer blev afgjort af resultatet fra løb et.


(Foto: Jan Kaiser)

Med de andre talentfulde kørere foran ham, så det svært ud for Daniel, men både lørdag og søndag fik han vist sit talent og underholdte publikum med et par gode dueller og flotte overhalinger. Lørdag var han i en tæt duel med Christian Rasmussen, der endte med at Christian Rasmussen spant i væggen i opløbssvinget, da han havde Daniel på indersiden og i tredje løb søndag leverede han en flot start og en ny duel med Christian Rasmussen endte med en fantastisk overhaling for enden af langsiden, hvor Daniel blev klemt mod indersiden af banen, men alligevel udnyttede den lille plads til at komme forbi på vej mod endnu en andenplads.


(Foto: Jan Kaiser)

”Når man kører for at vinde, så er andenpladser normalt ikke noget jeg smiler så meget over” fortalte Daniel Lundgaard efter sidste løb. ”Men når nu jeg havde skabt et så svært udgangspunkt for mig selv, så er jeg rigtig glad for at få vendt det til nogle gode resultater. Og jeg havde et par gode dueller og fik sat et par gode overhalinger ind, som jeg kan glæde mig over. Det er nogle stærke modstandere, der er i klassen, så tre gange på podiet efter de startplaceringer er jeg tilfreds med. Frederik Vesti kørte stærkt, men jeg havde håbet på, at jeg havde en bedre bil over distancen. Men sådan gik det ikke og vi må hjem og arbejde på at finde et bedre setup på bilen til næste gang”.


(Foto: Jan Kaiser)

Næste løb i den danske Renault Formel 4 serie afvikles på Ring Djursland den 10.-11. juni.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •