Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Eftertænksom fyr i version 2.0

Supertourisme 
24/04/17 

Umiddelbart er Kevin Rossel den samme. For det mest af tiden en glad gut med et ansigt i en smilende udgave. Og når han sætter sig ind i sin supertourisme-racer, så er han lige så hurtig som sædvanligt.
Han er faktisk hurtigere. Kevin Rossel havde i forvejen banerekorden på Padborg Park med en omgangstid på 59,7. Men under en test i onsdags kørte han endnu hurtigere.
 

Og det er da også en Kevin Rossel i version 2.0, der nu er klar til den tredje sæson i dansk motorsports absolutte superklasse. Han er blevet en mere eftertænksom fyr.

- Allerede i den første sæson overraskede jeg nok ved at kunne køre med blandt de hurtigste. Det fik mig til i 2016 at stirre mig nærmest blind på det at vinde mesterskabet. Jeg tænkte simpelt hen alt for meget på det mesterskab, og det gjorde, at jeg i flere tilfælde var overtændt og begik nogle dumme fejl, forklarer Kevin Rossel, og smilet forsvinder for et kort øjeblik.

Kevin Rossel er allerede debuteret i den europæiske GT4-klasse, hvor han kører Porsche, og i det første løb blev han nr. 7 og i det andet nr. 2.

- Det var en rigtig god start i den klasse.

Rossel er dog ikke bange for, at han ikke kan koncentrere sig i OK MOBIL 1 DST i år, fordi han også skal køre Porsche.

- Nej, når jeg sætter mig i supertourisme-raceren, så er det som at være hjemme. Samtidig kan jeg mærke, at jeg i Roed Performance er kommet i et team, der på alle måder kan støtte mig. Der er styr på tingene.

Selv om Kevin Rossel blandt 10 supertourisme-kørere viste sig som den hurtigste i en træning på Padborg Park og altså kom under sin egen banerekord, så er han helt klar over, at det i det hidtil største felt bliver svært at vinde.

- Top-8 er skarpere, så det bliver vanskeligere at overhale, og så er det også sådan, at der altså er flere end mig, der vil vinde. Kevin Rossel vil i første omgang slet ikke tænke på, om han nu også står øverst på podiet efter sæsonens sidste løb. I stedet har han nu kun fokus på her og nu. I første omgang er det lørdagens tidtagning på Padborg Park.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 30/04/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS