Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Patrik Matthiesen tager føringen

12 Hours 
24/04/17 

Patrik Matthiesen - Haderslev, fik i den forgangne weekend slået fast at han er på vej ind på den internationale scene for langdistanceløb.
Den 18 årige sønderjyde deltog i 2. afdeling af 24 Timers serien, 24H TCE Series i 12 timers løbet på den tidligere Formel 1 bane Magny Cours, Frankrig.
 

Det engelske CWS team som Patrik sammen med sine 2 teamkammerater, Phillipe Salini - Frankrig og JM Littman (sådan vil han kaldes) - England stillede op til start sammen med, havde sat deres Ginetta GT4 til start i 2. start række med 4. bedste tid.

Patrik skulle tage starten og efter knap 2 timer i bilen kunne han overdrage den til Littman på førstepladsen, endda med de hurtigste tider der var sat og som holdt resten af løbet.

Udfordringen for CWS og Ginetta'en var at de kun måtte tanke 90 liter ad gangen og set over de samlede 12 timer skulle Patrik's team i pit 2 gange mere end alle andre, hvilket førte til at teamet stille og roligt mistede terræn over tid.

Patrik Matthiesen kunne dog kl 19:00 overtage bilen for at køre den over målstregen 2 timer senere som klasse vinder af GT4 og en samlet 3. plads i det generelle klassement.

Patrik fører nu GT4 serien og det samlede Rookie mesterskab frem mod det næste afdeling på Misano - Italien.

PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  • Magny-Cours
  • 22/04/17 - Magny-Cours - 12 Hours
  •