Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM 1 fik en brat exit for JP Racing

DM Rally 
23/04/17 

JP Racing måtte trække sig med en ødelagt bil efter mødet med et træ på prøve 2 ved DM 1 i rally, 15 april.
Efter en vellykket test forud for DM serien i rally, følte JP Racing sig klar til første afdeling af DM serien der blev afviklet syd for den dansk/Tyske grænse og efter at have kørt sikkerhedsnoter på prøverne før løbet var teamet klar til start omkring middag.
 

Vi lavede sikkerhedsnoter på prøver om formiddagen på hurtige, men meget lumske prøver, fordi vejene i Tyskland er snævre og glatte og da det tillige regnede let, blev vi enige om at køre med en god sikkerhedsmargin fra starten siger co-driver Finn Thomsen.


JP Racing følte sig godt forberedt til første afdeling af DM

Det kørte også godt for teamet på prøve 1 med en top 5 tid og indtil 300 meter før mål på prøve 2.
Jan Petersen: ”Prøven kører godt for os og vi har et godt flov i bilen, men 300 før mål kommer bilen lidt ud i rabatten ved høj hastighed og vi rammer et træ. Om vi har haft en sivepunktering eller om der er brækket noget ved undervognen ved jeg ikke, men bilen kørte ligeud og så var det slut”.

Jan og Finn er godt forslået, men sikkerheden i rallybiler er så høj i dag at de selv kan kravle ud af bilen og i den forbindelse vil vi gerne sige tak til Fotograf Morten Dam, der straks kom til stedet for at forsikre sig at kørerne var OK – tak for det Morten.


Der er nu rigtig mange timers arbejde på værkstedet før bilen kører igen

Tak til alle jer der skrevet og ringet – det varmer rigtig meget inden der nu er rigtig mange timers arbejde på værkstedet før bilen kører igen.

Hvornår JP Racing vender tilbage ved vi PT ikke, men vi holder jer opdateret.

JP Racing
www.jp-racing.dk


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Jan Petersen
  • Schleswig
  • 15/04/17 - Schleswig - DM Rally - DM
  •