Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

DTC-debutant overraskede i DTC-tidtagningen

DTC 
22/04/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMax Klinkby-Silver var tredjehurtigste efter suveræne Jan Magnussen
Jan Magnussen, Roskilde var i sin vante form, da man lørdag eftermiddag kørte årets første tidtagning i MASCOT Danish Thundersport Championship. I sin nye generation Chevrolet Camaro satte han bedste tid i tidtagningen – en tid, som var et halvt sekund bedre end de nærmeste forfølgere i feltet.
 

De to nærmeste forfølgere var teamkammeraterne fra Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl, Lasse L. Sørensen, Svenstrup, og Max Klinkby-Silver, Odense, og her var sidstnævntes tredjeplads ganske imponerende. For mens Lasse L. Sørensen havde en række starter for Massive Motorsport sidste efterår, var det første gang, at Max Klinkby-Silver er til start i en DTC-afdeling.


Max Klinkby-Silver leverede lørdagens overraskelse, da han satte tredjebedste tid i tidtagningen
(Foto: Morten Alstrup)

Efter 15 års fravær som aktiv i sporten vendte Kris Nissen, Schweiz, tilbage bag et rat, og det lykkedes ham at slutte midt i feltet med den 11. bedste tid blandt de 22 deltagere.

Feltet i årets MASCOT Danish Thundersport Championship tegner meget tæt i år, idet der var mindre end 4,5 sekunder fra hurtigste mand til debutanten Andreas Nesset, Norge.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Lasse L. Sørensen
  • Max Klinkby-Silver
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - DTC
  •