Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Team Edstrøm’s Racing klar til 2017

Special Saloon 
21/04/17 

Team Edstrøm’s Racing og Brian Mikkelsen er klar til 2017. Teamet deltager igen i år i Special Saloon Car i Super Touring kategorien, hvor de har brugt vinteren på at optimere bilen.
Alt er blevet gået igennem fra ende til anden, og alt er forbedret i forhold til 2016 sæsonen. Især er der blevet fokuseret rigtig meget på motoren, for at komme så tæt på de 350hk, der er tilladt i Super Touring klassen, for at kunne kæmpe med om de helt store medaljer.
 

Ikke nok med at der bliver kørt om Super Touring titlen, så køres der også om et generelt mesterskab på tværs af alle klasserne.

Bilen er en BMW E46 M3 som er special bygget til netop racerløb. Der blevet brugt lettere materialer på døre, motorhjelm og bagklap. Der er kommet bredere skærme på bilen, og så er drivlinien og det elektriske system blevet forenklet og forbedret til racerbrug.


(Foto: Team Edstrøms Racing)

Bilen har også fået et nyt design. Nogle vil måske genkende farverne – og der en god grund til det.

Edstrøm’s Værktøjsmaskiner er nemlig den danske importør af Haas. Det samme Haas som også deltager i Formel 1 med danske Kevin Magnussen, og derfor har Team Edstrøm’s Racing valgt at bruge de samme farver i år.

Denne weekend starter sæsonen på FDM Jyllandsringen, hvor der skal køres træning, kvalifikation og 3 løb. Derfor bliver der masser af køretid for den grå og røde racer fra Hedensted.

Udover Edstrøm’s Værktøjsmaskiner, er Our’s og Bøje Maskintransport igen med på bilen, ligesom de var sidste år. Teamet vil gerne byde velkommen til Danlad, DG Skilte & Reklame samt 4J, som alle er nye på holdet til 2017.

Hvis man ikke selv har mulighed for at komme til FDM Jyllandsringen, kan løb 2 faktisk også følges på direkte tv på TV2 Sport samt TV2 Play.

Tidsplanen for weekenden er som følgende:

Lørdag:
Træning: 9.55
Kvalifikation: 14.15
Løb 1: 17.00

Søndag:
Løb 2: 14.25
Løb 3: 17.00

Team Edstrøm’s Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •