Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michelle Gatting klar til sæsonstart

DTC 
21/04/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI weekenden er Michelle Gatting klar til tage hul på sin 2017-sæson. På FDM Jyllandsringen skal hun deltage i den første af årets syv afdelinger af Danish Thundersport Championship i et helt nyt team, der med Andersen Biler som hovedsponsor er bygget op omkring hende.
 

”Med sit eget team er der meget, som skal på plads, men bilen er 100 procent klar, og det er det vigtigste,” siger hun. ”Jeg glæder mig, men jeg er også lidt spændt på vejret – det tror jeg alle er, for vejret kan jo være meget skiftende på denne tid af året.”

”Jeg har ikke de vilde forventninger til den første afdeling. Det er et løb, hvor vi skal se hinanden an, men hvis jeg kan holde mig udenfor uheld, så kan det blive en god weekend. Min mavefornemmelse er i hvert fald god.”


(Foto: Jesper Carlsen)

Michelle Gatting starter i denne sæson i en Ford Mustang, som er blevet klargjort hen over de seneste måneder, og det er blevet til en enkelt testdag i racerbilen på FDM Jyllandsringen.

”Det var en funktionstest, hvor vi havde en meget klar plan over, hvad vi skulle teste,” forklarer hun. ”Jeg skulle bl.a. køre bremser til, så vi har både bremseskiver og bremseklodser klar til sæsonen, og så skulle vi naturligvis sikre os, at alt sad fast, og at hverken olien eller vandet kogte over.”

”Heldigvis var alt, som det skulle være, og i det sidste træningspas fik jeg så lejlighed til at give gas, og det var en god følelse. Jeg kunne mærke en stor forskel i forhold til sidste års bil, og det passer mig også helt fint med de bredere dæk, som vi i år skal køre med i DTC.”

Michelle Gatting får lørdag to træninger til at blive endnu mere dus med sin Ford Mustang, inden hun lørdag eftermiddag skal ud i tidtagningen. Søndag klokken 13.00 køres det første kvalifikationsheat, og ved 16.30-tiden køres den afsluttende finale.

MG Motorsport


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - DTC
  •