Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup kommer med et flot felt

Yokohama
SuperCup 

20/04/17 
Yokohama

Det er ikke nogen hemmelighed at Yokohama SuperCup i 2016 sæsonen var presset på deltagerantallet, men meget tyder på, at den udvikling er vendt til 2017 sæsonen. Der er tilmeldt 22 biler til i år, og heraf er ca. halvdelen nye deltagere i klassen.
 

Klasserepræsentant Jakob Borum har svært ved at skjule sin glæde over feltet: ”Vi får et helt fantastisk flot felt i år, med mange nye deltager, og mange nye biler. Når man kigger på feltet så har stort set alle deltagere potentiale til at blande sig i toppen, og det betyder tæt og spændende race.”

Til åbningsløbet på Jyllandsringen den 22. – 23. april er der tilmeldt 15 biler, hvilket er absolut tilfredsstillende.

Rent reglementsmæssigt er der kun ændret ganske lidt i forhold til 2016 sæsonen, og den primære ændring er at det nu er tilladt at deltage med biler motorvolumen på til 2500 ccm, dog stadig max 2000 ccm, hvis bilen har turbo. Det har betydet, at der er kommet et par BMW’er med. Til åbningsløbet er det dog Honda der dominere billedet, med hele 5 biler tilmeldt, tæt forfulgt af Seat med 4 biler.

Sidste års mester Kim Lund er til 2017 sæsonen skiftet til DTC, men hans vinderbil deltager igen i år i klassen, da Niklas Voetmann overtager bilen. Klassen nummer to fra 2016, Lasse Murmann Sørensen kommer også i sin Opel Astra OPC. En af dem der helt sikkert vil udfordre de to er Michael Vesthave jr. i sin BMW E46 320i. I 2016 vandt Michael Vesthave jr. youngtimer mesterskabet i klasse 1 suverænt med den bil. En anden youngtimer mester er ligeledes skiftet til SuperCup, og det er Jacob Sevel Andersen, der vandt ytcc klasse 2 i 2016. Jacob kommer til start i den VW Polo, der i 2015 med Mikkel B. Johnsen bag rattet blev 3. i mesterskabet.


Jacob Sevel Andersen kommer med en helt nymalet VW Polo
(Foto: Keld Dohm)

Udover Yokohama SuperCup, så kan du selvfølgelig også opleve DTC, Special Saloon Car, den nye Formel 4 klasse, et par historiske klasser osv. Så der er al mulig god grund til at komme ud på Jyllandsringen i weekenden.

Tidsplan og mere information om weekenden finder man på DTC’s hjemmeside her: http://www.dtc-motorsport.dk/loebskalender/dtc-afdeling-1/

Yokohama SuperCup, www.supercup.dk

Yokohama SuperCup
www.supercup.dk

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: