Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Simon og Steven Tirsgaard fik en god start på 1. afd. af DM på Slovakiaring

Road Racing 
20/04/17 

De første 2 løb af DM i Road Racing i Superbike blev afviklet på Slovakiaring i Slovakiet over 4 dage med brødrene på deres BMW S 1000 RR maskiner som deltagere. Løb 1 lørdag placerede de sig med Simon Tirsgaard som nr. 1 og Steven Tirsgaard på anden pladsen og Michael Møller Pedersen som nr. 3. Søndagens løb blev der byttet lidt om på rækkefølgen, hvor Michael Møller Pedersen indtog 1. pladsen med Simon Tirsgaard og Steven Tirsgaard på de følgende pladser.
 

Løbene blev afviklet på det imponerende anlæg Slovakiaring med en banelængde på 5922 m og med Zenergy Racing som arrangør og med næsten 350 kørere i alt fra mange lande i Europa. Temperaturen i luften og på banen var meget lav og med regnbyger torsdag gav det udfordringer for kørerne, hvilket resulterede i mange afkørsler og styrt bl.a. på grund af den lave asfalttemperatur.


(Foto: Tirsgaard Racing)

Det første løb i DM serien lørdag var med i alt 48 kørere, hvoraf mange var fra henholdsvis Finland og Sverige, men de deltog ikke i det Danske Mesterskab. Løbet udviklede sig til en dyst mellem Simon Tirsgaard, Steven Tirsgaard, Michael Møller Pedersen samt nogle finske kørere, men afgørelsen stod til sidst mellem brødrene med Simon på 1. pladsen og Steven på andenpladsen og Michael Møller Pedersen som nr. 3 med finske Ville Valtonen efter Steven.

I søndagens løb tog Michael Møller Pedersen hurtig spidsen med Simon og Steven dystende med et par finske kørere, hvilket resulterede i at Michael fik et lille forspring, der blev holdt helt det ternede flag med Simon Tirsgaard som nr. 2 og Steven Tirsgaard på 3. pladsen i DM serien og den finske kører Toni Torpakko efter Simon. Hele feltet bestod igen af 48 kørere.

Stillingen i DM Superbike:
Nr. 1 Simon Tirsgaard 45 point
Nr. 2 Michael Møller Pedersen 41 point
Nr. 3 Steven Tirsgaard 36 point
Nr. 4 Rene Prang 24 point

Næste afdeling af DM er på Mantorp Park, Sverige 12. – 14. maj.

Følg os på: https://www.facebook.com/Tirsgaardracing/

Team Xpedit Tirsgaard Racing