Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Patrik Matthiesen vil køre om podieplacering

12 Hours 
20/04/17 

Sent i aftes satte Patrik Matthiesen sig i autocamperen for at køre de 1.350 kilometer ned igennem europa, målet er den tidligere Formel 1 banen Magny Cours – Frankrig.
Her køres årets 2. afdeling af 24H Touring Car Endurance Series, som denne gang er et 12 timers løb, der køres lørdag kl. 9:00 – 21:00.
 

Patrik fortæller: Som de fleste af jer ved skulle jeg have kørt for det danske team Perfection Racing Europe, men da leveringen af teamets nye Ginetta G55 GT har trukket ud og at teamet derfor ikke har haft mulighed for at være 100% forberedt, vil det første løb sammen med Perfection Racing først blive fra 24 TCE seriens 3. afdeling på den Italienske Missano bane, derfor tager jeg endnu en tørn sammen med det engelske CWS team at holde mig inde i kampen om mesterskabet, som stiller med franskmanden Phillipe Salini og englænderen Colin White.


(Foto: 24H TCE Series)

Til første afdeling på Silverstone havde løbsorganisationen opsat en del restrektioner der gjorde at den GT 4 klassen som den 18 årige Sønderjyde stillede op i, havde en del handicaps.
Dette skulle efter sigende være blevet ændret, så GT4 klassen denne gang kan køre mere racerløb og mindre økonomiløb J

Magny Cours banen er en hædrekronet fransk F1 bane på 4.411 meter, og er helt ny for mig fortæller Patrik, så mine forberedelser op til løbet har alene været fysisktræning, videoklip og simulatortræning, Patrik og hans medkørere vil dog samlet få 5,5 timers træning i bilen, samt 90 minutters tidtagning inden løbet flages i gang.


(Foto: Patrickmathiesen.com)

Mine forventninger til resultatet, er at vi som minimum har stadfæstet den andenplads vi ligger på i det samlede mesterskab, slutter en optimistisk Patrik Matthiesen

Livetiming og Livestreaming
- Begge dele vil kunne findes på: http://www.24htceseries.com/2017/12h-magny-cours-2017/time-schedule
- Tidtagning er fredag kl. 14:30 – 16:00
- Løb er lørdag kl. 9:00 – 21:00

Som på Silverstone vil der være liveopdateringer på PatrikMatthiesen.com

Med Venlig Hilsen
PatrikMatthiesen.com IVS