Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang deltog i sæsonens første løb i Slovakiet

Road Racing 
19/04/17 

Forud for de to løb var der mulighed for to dage med træning på Slovakia ring. Den første dag regnede det, så René Prang undlod at køre denne dag. Fredag kom han så endelig ud at køre på sin Aprilia RSV4 RF, og kunne straks mærke at han lige skulle vende sig til den meget lange og hurtige bane. Banen er lige ved 6 km. Lang, hvilket er mere en dobbelt så lang som de danske baner, og derved meget anderledes at køre på. Derfor skulle ”vinterrusten” lige bankes en ekstra gang, efter vinterpausen fra september sidste år.
 

Under træningen steg hastigheden i løbet af dagen, men det blev gjorde den også hos de nærmeste danske konkurrenter: Simon Tirsgaard, Steven Tirsgaard og Michael Møller Pedersen.

I lørdagens løb blev det til en femte plads, hvilket René Prang ikke var helt tilfreds med.
Løbet blev vundet af Simon Tirsgaard, efterfulgt af Steven Tirsgaard og Michael Møller Pedersen.


René Prang
(Foto: Kimersfoto.dk)

Søndag gik det bedre, idet det blev til en fjerdeplads, igen med de forannævnte konkurrenter på de førende pladser, men denne gang med Michael Møller Pedersen som vinder, efterfulgt af Simon og Steven Tirsgaard.

René Prang er fortsat optimist, og sætter sin lid til de danske baner, som kræver betydelig bedre køreteknik, på grund af den kortere længde og mange krævende sving, som ofte har været René Prang’s styrke.

René Prang anerkender dog, at de yngre talentfulde kræfter er ved at være meget stærke på banen, og samtidig har adgang til dæk og materiel i nødvendigt omfang, som er en meget omkostningstung post, men en væsentlig forudsætning for at være med helt i toppen.

Det er ikke helt de samme vilkår René Prang kører under, så der skal en ekstraordinær indsats til at hamle op med dem, men han er fortsat indstillet på at give konkurrenterne kamp til stregen.

Næste opgave er i weekenden d. 6. & 7. maj hvor René Prang deltager i første afdeling af Classic Superbike på en Ducati 916 SP fra 1994 som han blev Dansk Mester på i 2016.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •