Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Godt nyt fra Jacob Madsen

DM Rally 
19/04/17 

Efter sin afkørsel under DM1 Cimbern Rallye har Jacob Madsen ligget på hospitalet i Flensburg og ventet på at få ryggen scannet. En røntgen undersøgelse lørdag viste nemlig, at han har pådraget sig to frakturer på rygsøjlen nede ved lænden.
 

Det er heldigvis ikke et kritisk sted, og en scanning tirsdag har vist, at han ikke skal opereres, og sandsynligvis kommer hjem onsdag d. 19 april.

”Før jeg blev scannet skulle jeg ligge ned hele tiden, men nu må jeg gå rundt selv. Det er en stor lettelse ikke at skulle ligge i sengen hele tiden. Tak til de mange der har skrevet på Facebook, ringet eller sendt SMS’er. Nu skal jeg blot tage den med ro så frakturerne kan hele igen. Jeg håber snart at kunne fortælle mere om, hvornår jeg er 100 procent klar igen, men der kommer nok til at gå lidt tid,” siger Jacob Madsen.

Line Lykke Jensen kom hjem om søndagen efter en aften med undersøgelser og ultralyds scinninger på hospitalet i Flensburg. Hun slap med en blodansamling I højre side og er godt forslået, men har intet brækket.

Med venlig hilsen
Line Lykke Jensen
Co-driver

 
 

DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: