Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES/UDLEJES - Race Ready DTC racer

Job & handel 
16/04/17 

 
 
 

DTC racer sælges/udlejes Race Ready

Bilen vandt mesterskabet i 2014 med Casper Elgaard, og vi købte den lige efter sæsonslut.
Da kørte vi udvalgte løb i 2015 og 2016.
Bilen er fuldt opgraderet til 2017.

Ramme er byttet til nyere ramme. Rammen sad i bil som vandt skandinavisk mesterskab i 2015. Og kørte efter dette kun 2 løb i 2016.

Motor har kun kørt 4 fulde løb i 2016, så den er god og fin.

Mange nye dele sidder på bilen, bl.a. bremseskiver og Performance Friction klosser, stikaksler, stålmellomaksel, køler, bremsepumper m.m., så den skal være god for flere år endnu.

Pris for leje/salg, kontakt:
Kennethchristensen1979@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.