Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

God optakt før DM-premieren

DM Rally 
12/04/17 

På lørdag starter Ib Kragh kampen om Danmarksmesterskabet i rally. Det kommer til at ske lige syd for den dansk-tyske grænse, hvor der køres Cimbern Rallye på nogle meget krævende veje – veje, som Ib Kragh og hans co-driver Freddy Pedersen har kørt på før.
 

”Vi kender området, men vi kender ikke de veje, vi skal køre på. Det finder vi først ud af på dagen,” siger Ib Kragh. ”Men det plejer at være meget krævende hastighedsprøver i Nordtyskland, når der er blevet kørt Wikinger og Cimbern Rallye.”


Ib Kragh startede sæsonen med en sejr
(Foto: Morten Alstrup)

”Vi kommer til at møde hård konkurrence. Dels Jan Becker fra Tyskland, dels Michael Sørensen, som lige har kørt et løb i det franske mesterskab. De er begge varmet godt op, og de kender begge også området. Det viste de sidste år. Kenneth Madsen bliver sikkert også en trussel, hvis det bliver tørvejr.”

Selv varmede Ib Kragh og Freddy Pedersen op i forgangne weekend, hvor de vandt Hammel Autolak Rally Grand Prix i Kongensbro.

”I grusgraven virkede det bare fra første heat,” siger Ib Kragh. ”Vi kæmpede med Jesper Bisted, som er ganske god til sprint, og det var spændende, hvor stærkt han kunne køre med sin nye firhjulstrækker. Vi slog ham med 14 sekunder i det første heat, og så havde vi lidt at give af og behøvede ikke at satse hele butikken. Vi var stadigvæk hurtigst hver gang.”

”Vi føler os nu godt forberedte, så vi kan give gas fra første meter på første hastighedsprøve, så vi kan tage sæsonens anden sejr. Det er det, vi kører efter.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Freddy Pedersen
  • Ib Kragh
  • Schleswig
  • 15/04/17 - Schleswig - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: