Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Flot sæsonstart for Lasse M. Sørensen

Rally 
12/04/17 

Hammel-teenageren sikrede sig klassesejr og U25-pokal
Lasse M. Sørensen og hans co-driver Mette Jensen indledte deres sæson i den store grusgrav ved Kongensbro mellem Viborg og Århus. Her blev årets udgave af Hammel Autolak Rally Grand Prix afviklet, og det var første gang, at teenageren fra Hammel var til start.
 

”Vi var lidt forsigtige i det første heat, simpelthen for at se, hvordan hastighedsprøven var, og vores nye Opel Adam passede til den,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Det fungerede rigtig godt, og vi fortsatte med i den næste heat, men vi forbedrede stille og roligt vorestider.”


Sæsonstarten blev indledt med 3 pokaler for Mette Jensen og Lasse M. Sørensen
(Foto: Morten Alstrup)

Da de tre indledende heats var kørt, kunne Lasse M. Sørensen og Mette Jensen notere sig for en sejr i klassen for tunede biler op 1,6 liters. De to bedste af de tre heats var tællende, og her endte makkerparret med at være 11 sekunder bedre end næstbedste mandskab.

Makkerparret havde dermed kvalificeret sig til den afsluttende finalerunde, som var planlagt med først fire kvartfinaler, to finaler og den afgørende finale. Lasse M. Sørensen og Mette Jensen strøg videre fra kvartfinalerne til semifinalerne, men grundet et uheld for en konkurrent, hvis bil endte på et uheldigt sted, hvor den var svær at fjerne, blev finalerunden ikke kørt til ende.

”Det var naturligvis kedeligt, men jeg endte alligevel med at få vandrepokalen for bedste kører under 25 år,” siger Lasse M. Sørensen.

Lørdag gælder det så første afdeling af DM i rally, som køres i Nordtyskland.

”Jeg er meget spændt,” siger Lasse M. Sørensen. ”Der er mange, som siger, at hastighedsprøverne er sværere prøver end dem, man er vant til at køre herhjemme, så vi sætter fuld fokus på at forberede os så godt, som vi kan.”

Lasse M. Sørensen


Læs mere om:
  • Kongensbro
  • 08/04/17 - Kongensbro - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: