Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen fortsætter samarbejdet i 2017

Rally 
11/04/17 

Til afslutningsløbet om det danske rally mesterskab i november 2016, havde Frank Nielsen fået ny co-driver i højre sædet. Løbet var en test på, om samarbejdet i bilen kunne bære til fremtidige fælles udfordringer.
Der var ikke kørt mange kilometer i bilen, før begge følte sig hjemme, og var fortrolige med hinanden. Alt fungerede, så en aftale om samarbejde i sæson 2017 var en realitet.
 

Lørdag den 8. april testede Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen formen i en rallytest i forbindelse med Hammel Autolak Rally Grand Prix ved Kongensbro.


Frank Nielsen og Louise Bang Christiansen tester den rappe Citroén C2R2 Max på vejene omkring Kongensbro
(Foto: Rallypics.dk)

Her havde deltagerne mulighed for at teste både biler og kørernes form inden rallysæsonens første afdeling af det danske mesterskab køres i Tyskland i den kommende weekend.
Cimbern Rallye er første afdeling af både det danske mesterskab og Mini Rally Syd-turneringen, hvor FN Rally satser hårdt på at køre sig til en topplacering, når årets fire afdelinger er kørt hen over sæsonen.

Testen viste, at både bil, chauffør og co-driver er fit for fight. Efter testen bliver bilen endnu engang gennemgået på værkstedet, så den er helt klar til den kommende weekends indsats i Cimbern Rallye 2017, som har rallycentrum i Süder Brarup ved Schleswig i Tyskland.

Mini Rally Syd-turneringen afvikles over fire afdelinger, med en i Nordtyskland og to i Syd- og Sønderjylland, samt en på Fyn.

I Mini Rally Syd sammenhæng har Frank Nielsen noget at leve op til. Med en klasse sejr i turneringen i 2016, og en 2. plads i klassen i 2015, er der lagt op til en spændende sæson. Der er noget der skal forsvares, og hele mandskabet omkring teamet er klar. Både chauffør, co-driver og servicemandskabet, som passer og servicerer bilen, både i løbets servicepauser og imellem løbene, er 100% sat op til, at teamets succes fra de foregående to år skal matches. Et mesterskab skal igen i 2017 køres med hjem til Odder.

FN Rally

Viggo Johansen
Rallypics.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Louise Bang Christiansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: