Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang klar til sæsonens første løb

Road Racing 
10/04/17 

Roadracingkøren René Prang er klar til sæsonens første træning, forud for første afdeling af DM-serien i roadracing, som foregår i påskedagene i Slovakiet.
 

Ved 2016 sæsonens sidste løb på Jyllandsringen, i september måned, viste René Prang rigtig god fremgang på sin nyerhvervede Aprilia RSV4 RF. Han nåede kun at afprøve den nye racer ved et par løb i 2016. Han havde valgt at vente til september med sæsonpremiere, da han først ville have overstået en nyredonation i juni, til sin far.


Nyt design på René Prang´s Aprilia RSV4 RF SuperBike roadracer, blev vist frem på MC messen i Herning i marts måned
(Foto: Erling Prang)

Mens konkurrenterne har trænet på roadracingbanerne, under sydlige himmelstrøg i de tidlige forårsmåneder, har René Prang haft travlt med at klargøre sit nye materiel til sæsonen.

Med optimal opbakning fra mekanikerne Jan Friis og Torben Almind, drager René Prang tirsdag til Slovakiet, hvor sæsonens første træning og den første afdeling af DM, køres i påskedagene på Slovakia Ring.


Rene Prang i action på sin Aprilia RSV4 RF i sidste sæson med 2016 design. Dette design er væsentlig ændret i det nye 2017 design.
(Foto: Morten Kimer)

Ovenpå en superkort sæson 2016, hvor det dog alligevel lykkedes René Prang at vinde DM i Classic Superbike på en Ducati 916 SP fra 1994, ser han frem til at komme i gang med 2017 sæsonen og for alvor igen at prøve kræfter med konkurrenterne.

René Prang deltager igen i denne sæson i klasserne SuperBike og Classic Superbike.


René Prang viste sammen med mekaniker Jan Friis sin Aprilia RSV4 RF frem på MC messen i Herning i marts måned
(Foto: Erling Prang)

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •