Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SportsCar Championship

Stærkt comeback og flot tredjeplads til Christina Nielsen

SportsCar
Championship 

09/04/17 

Christina Nielsen og holdkammerat Alessandro Balzan fik sammen med deres team Scuderia Corsa det maksimale ud af en svær weekend, da de natten til søndag dansk tid kunne gå på podiet og få pokaler for en tredjeplads i GTD klassen ved gadeløbet i Long Beach, Californien.
 

Løbet, der var tredje afdeling af den amerikanske IMSA serie, tegnede til at blive en udfordring for Christina og hendes team, der startede fra ellevte position med deres Ferrari 488 GT3 efter problemer i kvalifikationen. Mange sammenkørsler og afkørsler på den svære bybane, gav mange perioder med safetycar og den rette strategi blev afgørende. Men Scuderia Corsa var stærke og mod slutningen af løbet lå Balzan på fjerdepladsen inden han leverede en fantastisk overhaling og sikrede ham selv, teamet og Christina Nielsen endnu en podieplacering.


(Foto: Scuderia Corsa)

”I dag skal der lyde en kæmpe tak til mit team og min holdkammerat Balzan” sagde en ærlig Christina Nielsen efter løbet. ”Det de leverede var fantastisk og jeg er super glad for endnu en gang, at være på podiet. Det var en meget mærkelig start, hvor feltet var meget spredt. Jeg hentede to placeringer og kørte gode tider, men blev senere ramt bagi og mistede fire placeringer. Men teamet leverede et fænomenalt pitstop, som jeg ikke tror kan gøres hurtigere og senere kørte Balzan et helt utroligt stint. Så i dag er det Balzan og teamets fortjeneste, at vi havnede på podiet”.


(Foto: Scuderia Corsa)

Jan Magnussen mistede sejren i GTLM i sidste sving, da holdkammerat Garcia blev fanget i et uheld, der spærrede banen og Michael Christensen sluttede på 12. Pladsen i GTD klassen.

Næste løb for Christina Nielsen er fjerde afdeling af IMSA serien, der afvikles på Circuit Of The Americas i Texas den 6. maj.

www.christinanielsenracing.dk

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Long Beach
  • 08/04/17 - Long Beach - SportsCar Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS