Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Kevin Rossel i stærk GT4 debut

GT4 European Series 
07/04/17 

I den forgangne weekend fik Kevin Rossel sin debut i GT4 European Series Northern Cup på Misano-banen Italien, og det blev en mere end godkendt af slagsen.
 

Det var imødeset med spænding, da Kevin Rossel for første gang stillede til start for sit nye team, da han forinden løbet kun havde fået 50 testomgange samme med ProSport Performance, men det viste sig i løbet af weekenden, at potentialet er tilstede for en spændende sæson.

Sammen med sin makker Allecio Picariello fra Belgien, kørte de bilen til henholdsvis en P10 og P3 i de 2 tidtagninger ud af de 33 deltagende biler.

Race 1 blev afviklet kl. 22.00 lørdag aften, og Kevin Rossel startede i bilen og kørte den til P4 før Allecio tog over og avancerede til P2. Allecio fik desværre en diskutabel ”drive trough” straf 5 min før race 1´st afslutning, for at lave grøn sektor under gult flag, der betød at Rossel og Allecio sluttede på P7

Søndag eftermiddag var det derimod Allecio, der startede ud, mens Kevin Rossel sluttede af. Efter en times fantastisk og spændende race kunne han køre bilen over stregen til en imponerende andenplads i.

- Jeg er mere end tilfreds med weekenden. Specielt, når jeg ved jeg har endnu mere at komme med, når jeg får mere erfaring med bilen. At Allecio og jeg nu samlet ligger nr. 2 tegner godt for resten af sæsonen, og vi har ambitioner om at kæmpe med i den sjove ende af tabellen hele vejen. Det er et yderst professionelt team, hvor tingene fungerer, og hvis ikke vi havde fået en straf lørdag, så havde vi stået øverst i den samlede stilling. Jeg tror på, at vi kan komme helt til tops inden længe, og det er bare at fortsætte i det gode spor, slutter Kevin Rossel, der næste gang skal køre næste afdeling på Brands Hatch i England i weekenden 6.-7. maj. Næste løb er på hjemmefronten hvor Kevin ligeledes deltager i DST der har sæsonstart d. 29 og 30 April på Padborg Park.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Misano
  • 02/04/17 - Misano - GT4 European Series
  •