Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

BGTC

Jacob Mathiassen præsenteret i British GT

British GT
Championship 

02/04/17 

Tirsdag d. 28/03-17 var dagen, hvor Jacob Mathiassen for første gang kunne sætte sig bag rattet i Century Motorsports Ginetta G55 GT4-racerbil. Det var på denne dato, at der blev afholdt den første officielle testdag i British GT Championship. Det var samtidig den officielle mediedag, hvor der blev taget teambilleder, filmet og foretaget interviews.
 

”At være til stede i et sådan miljø, som danner rammen om en af Europas hårdeste GT-serier, er naturligvis dejligt. Det er en stor tilfredsstillelse at se de sidste mange måneder hårdt arbejde gå op i en højere enhed, og det er dejligt at være tilbage i bilen igen,” siger Jacob Mathiassen.


(Foto: British GT Press)

Den næste test for Jacob er på Rockingham Circiut d. 7./04.. Det er også den sidste test, inden British GT skydes i gang d. 14.-17./04 på Oulton Park. Det er en forventningsfuld Jacob Mathiassen, som kan sætte sig bag rattet ved sæsonstarten.


(Foto: British GT Press)

”Teamet og Ginetta har lavet nogle rigtigt gode opdateringer henover vinteren, som kommer til at blive altafgørende for os. Det er selvfølgeligt svært at sige, hvor vi står henne i forhold til de øvrige teams, men jeg har en god mavefornemmelse. Vi må vente med et svar på dette, til kampen om mesterskabet starter på Oulton Park i påsken,” siger Jacob Mathiassen.

Lasse Bjerrum Pedersen


Læs mere om:
  • Jacob Mathiassen
  •      ASETEK SIMSPORTS