Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michelle Gatting klar til ny sæson i DTC

DTC 
30/03/17 

DTC - Danish Thundersport Championship”Jeg er bare så glad for, at jeg igen skal køre DTC.” Sådan lød ordene fra Michelle Gatting, da hun hos Andersen Bilers Ford brand-store på Rovsingsgade i København torsdag eftermiddag offentliggjorde, at hun også i år bliver at finde i Danmarks bedste racerklasse.
 

”Det er fantastisk at få muligheden for at komme ud at køre race igen. Når en sæson er overstået, ved man som racerkører sjældent, hvad man skal køre næste år. Og om man også kommer ud at køre. Det gik godt for mig sidste år, hvor jeg vandt rookie-mesterskabet i DTC, men jeg havde ikke noget 2017-program klar. Heldigvis har Jesper Carlsen fra DTC-organisationen gjort en kæmpeindsats for at skabe de rette kontakter, og så har Andersen Biler også set muligheden i et samarbejde.”


Økonomidirektør Jesper Blom fra Andersen Biler og racerkører Michelle Gatting præsenterede torsdag deres samarbejde

Andersen Biler er hovedstadsområdets største bilforhandler, og en af de biler, man sælger, er Ford Mustang. Og det bliver netop i sådan en model, at Michelle Gatting vil deltage i årets DTC-serie.

”Vi synes, at det er oplagt at samarbejde med Michelle. Hun er en rigtig god racerkører og skaber masser af opmærksomhed omkring sig selv,” siger Jesper Blom, der er økonomidirektør hos Andersen Biler. ”Vi er en udpræget københavnerforretning, og derfor bliver CHGP-løbet på Bellahøj meget vigtig for os, da vi her kan invitere vores kunder til at komme helt tæt på motorsporten og Michelle. Og tilskuerne bliver ikke i tvivl om, at vi bakker Michelle op. Vores velkendte gule and kommer nemlig til at få en meget fremtrædende placering på hendes racerbil.”

Endnu har Michelle Gatting de første kilometer i sin Ford Mustang til gode, men hun glæder sig til at sætte sig bag rattet af den.

”Det er sent, at tingene er faldet på plads, men René Jørgensen er lige nu i gang med at gøre den klar, og han kan skrue racerbil, så jeg ved, at jeg på det punkt er i rigtig trygge hænder,” siger hun.

Men hvad er hendes mål for sin anden sæson i DTC-serien?

”Ja, det er et spørgsmål, som jeg nok skal svare på mange gange inden sæsonstarten på Jyllandsringen,” ler hun. ”Jeg har selv nogle personlige mål og forventninger, men jeg ved godt, hvem jeg er oppe imod, for det er jo et stærkt felt.”

”Vi er lidt bagud i forhold til konkurrenterne, og jeg vil ikke gå ud sige, at jeg kan vinde første løb. Vi bygger det op hen over sæsonen, og jeg håber på at kunne slutte blandt de 5-7 bedste i de første løb.”

facebook.com/msgatting


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - DTC
  •