Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Christian Høgh klar til debut i MASCOT DTC

DTC 
30/03/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipUng århusianer får sin debut den 23. april på FDM Jyllandsringen
Når årets sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship starter på FDM Jyllandsringen den 23. april, er der et nyt østjysk navn på deltagerlisten. Det er Christian Høgh fra Århus-forstanden Skødstrup, der er klar til at udfordre Jan Magnussen, Kasper H. Jensen og den øvrige elite.
 

”Jeg har en ambition om, at jeg kan slutte i top 8 i mesterskabet og så vinde Rookie-mesterskabet,” lyder det fra den 26-årige østjyde, som siden efteråret har arbejdet på at skabe grundlaget for sin DTC-debut.


Christian Høgh med sin nye DTC-racer, som han kører sit første løb med den 23. april
(Foto: Morten Alstrup)

Christian Høgh har valgt at fortsætte i familieteamet, Høgh Motorsport, der har dannet rammen om hans tidligere sæsoner i bilsporten.

”Jeg har kørt gokart og Legend, og nu skulle det være DTC-klassen,” siger han. ”Jeg har haft fem omgange på banen i bilen, som vi har overtaget og gjort klar til den nye sæson. Mange af mine faste mekanikere er med, og så har jeg fået lavet en aftale med et par andre, som har erfaring fra tidligere med DTC-serien.”

Første gang, Christian Høgh skal deltage i MASCOT DTC-serien, er i den næstsidste weekend af april, hvor sæsonen skydes i ganng på FDM Jyllandsringen.

”Det bliver spændende. Det bliver voldsomt,” siger han. For debutanten erkender, at han har flere hestekræfter under højrefoden end tidligere i sin karriere.

MASCOT DTC
www.dtc.dk

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Christian Høgh
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - DTC
  •