Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Staudt Motorsport er på vej tilbage

Citroen DS3 Cup 
30/03/17 

Efter en svær 2016-sæson er familieteamet Staudt Motorsport opsatte på revanche - både på og udenfor asfalten.
Hos Staudt Motorsport er der gang i en solid oprustning. Teamet tager endnu en tørn i Citroen DS3 Cup. I år sker det med en ekstra bil, idet teamet længe havde planlagt at bygge en frisk bil til sæsonen. Så kom sidste års store crash på Ring Djursland, der resulterede i en totalskade og et akut behov for en bil at køre 2016 til ende i.
 

Dermed stod Staudt Motorsport pludselig med to køreklare biler, og den ekstra racer er nu udlejet til Sonny Nielsen. Han har solid erfaring fra internationale langdistanceløb, så nu bliver det spændende at se, hvad Sonny kan udrette i DS3 Cup.

Men også udenfor asfaltbanerne er Staudt Motorsport i gang. Teamet var oprindeligt et rallycrossteam, men da far, teamchef og chefmekaniker Esben Staudt sidste år gik bort efter længere tids sygdom, er ønsket om et minde stort. Mindet skal være et comeback i rallycross. Til det skal man bruge en køreklar rallycrossbil, og det nordjyske team er derfor i fuld gang med at bygge en Opel Corsa Super 2000-racer:

- Denne bil bliver bygget til minde om min afdøde far. Han var selv med til at starte projektet op, og nu vil vi, hans sønner, gøre bilen færdig. Vi finder ud af, om den er konkurrencedygtig, men vi vil også bruge den til events, hvor vi kan invitere sponsorer og samarbejdspartnere med ud at køre. Det er et tiltag, vi gerne vil have som et ekstra tilbud til vores gode sponsorer og samarbejdspartnere, der støtter op om teamet hvert eneste år, forklarer kører og teamejer Rune Staudt. Fuldt fokus på DS3

Selv om det nordjyske team har gang i et sideprojekt, er det primære mål dog fortsat den stærke mærkeklasse, Citroën DS3 Cup. Målet for 2017 er klart, og der er store forventninger til den nye bil. 2016 skal revancheres, og nok er det hårdt, men motivationen er fundet.

- Jeg kan ikke forestille mig et liv uden motorsport. Selv om 2016 på alle måder var et hårdt år for os, så kommer jeg altid frem til den konklusion, at jeg gør det, jeg er bedst til. Det, jeg brænder for, siger Rune Staudt og fortsætter:

- Derudover er jeg et så stort konkurrencemenneske, at jeg simpelthen ikke kan lade være med at tænke over mulighederne for at udvikle Staudt Motorsport og gøre det til et endnu bedre firma, end det allerede er. Her føler jeg, at det er en naturlig udvikling at satse på udlejning og afvikling af events som en del af teamet.

Sæsonen begynder på FDM Jyllandsringen ved Åbningsløbet den 22-23. april.

Staudt Motorsport


Læs mere om:
  • Rune Staudt
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •