Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Kenn Bach øger indsatsen i DS3 Cup

Citroën DS3 Cup 
28/03/17 

Kenn Bach er godt på vej ind i sin tredje sæson i Danmarks stærkeste mærkeklasse, og til 2017 har han valgt at øge indsatsen betragteligt. Det sker blandt andet med nyt team, ny bil og ikke mindst en stor sponsoropbakning.
Nordjyden er nemlig på plads hos Insight Racing i denne sæson, og har dermed fået færre ansvarsområder i forhold til at arbejde på bilen. Det skal sikre større frihed til at arbejde med præstationerne på banen.
 

- 2017 bliver min tredje sæson i serien, og hvor første år var lidt en prøve, så synes jeg, at det gik fremad sidste år. Men jeg vil gerne et skridt videre, og det tror jeg, vi kan opnå i år. Det er tid til at gøre noget ved det, kan man sige, forklarer Kenn Bach, og fortsætter:

- Når man ser rundt i paddocken til løbene, er det tydeligt, at mange kommer med mere eller mindre familiebaserede teams. Det har jeg lidt svært ved at levere, for jeg har ikke nogen tæt på mig, der bare kan det med at skrue bil. Så må man se andre veje for at få mere ro til at koncentrere sig om kørslen. Det er en af grundende til, at jeg har lavet denne aftale med Insight, fortæller han.

God optakt
Kenn har allerede kørt de første kilometer i den nye racer, da han tidligere på måneden var til test på Adria International Raceway i Italien. En stejl udfordring, for Kenn Bach havde kun prøvet den norditalienske bane på simulator. Resultatet af testen blev dog positiv - bilen føles god, og førstehåndsindtrykket af det nye samarbejde er også godt:
- Den nye bil fungerer godt. Jeg er fint tilfreds med de nye ændringer på bilerne og selv om Adria er en teknisk svær bane, så synes jeg, vi fandt mange gode løsninger. Bilen er blandt andet blevet lidt roligere at køre på grund af den nye hækvinge - det er en god ting. Derudover er der også teamet. Samarbejdet er kommet virkelig godt fra start, synes jeg.

Det giver også ambitioner for sæsonen. Kenn fortæller, at han faktisk satte sig et mål for 2017 allerede i slutningen af sidste sæson, og når konkurrencen i Citroën DS3 Cup i år ser ud til at blive skarpere end nogensinde, er der i den grad noget at jagte:
- De mål, man sætter for en sæson, kommer næsten altid i den foregående sæson. Jeg blev toer i oldboysmesterskabet, og det vil jeg bestemt gerne prøve at vinde. Jeg var i nærheden af podiet et par gange i 2016, så jeg har en ambition om at tage podiepladser og måske også en samlet top fem - vel vidende, at det helt sikkert bliver en hård konkurrence, afslutter Kenn Bach.


Kenn Bachs bedste løbsresultat i 2016 blev en fjerdeplads på Rudskogen, hvor dette billede er fra
(Foto: Niklas Majgaard/DS3 Cup)

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Kenn Bach
  •