Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kørere Søges til DEC

Job & handel 
27/03/17 

 
 
 

Team Sally Racing har stadig ledige pladser i DEC Serien, i Renault Clio III Sport som er modificeret til netop langdistanceløb.

Vi vil sørger for alt ved løbene, Forplejning, klargøring af bil, pit mandskab, og hvad der ellers hører til, det eneste du selv skal er at komme med hjelm, udstyr og licens.

Har du endnu ikke licens kan vi også være behjælpelige med det..

Sally Racing er et af de mest erfarne teams inden for Langdistance løb og har deltaget i DEC siden 2007, 24H Series siden 2009

Kontakt for priser og mere info:

Jesper Sally tlf. 40151570
Martin Sally tlf. 22486055, Mail: msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.