Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

I weekenden går det for alvor løs

Langstreckenpokal 
24/03/17 

På lørdag starter Nicolaj Møller Madsens Audi-sæson. Det er her, forberedelser frem mod 24-timers løbet på Nürburgring for alvor går i gang. Det sker netop på Nürburgring, hvor 1. afdeling af årets VLN-serie køres.
 

Løbet er et fire timers løb, hvor Nicolaj skal køre den eksplosive Audi R8 GT3 sammen med tyskeren Dennis Busch. Forventninger til løbet, når man spørger til sejren, er ikke store, men det skyldes, at målet for Audi'en så entydigt er 24-timers løbet i slutningen af maj.

”Weekendens løb er et forberedelsesløb til sæsonens altoverskyggende mål – nemlig det legendariske 24-timers løb på Nürburgring. Derfor kommer vi til at teste en masse ting i løbet af de fire timer, løbet varer, og der vil slet ikke blive fokuseret på resultatet,” siger Nicolaj Møller Madsen og tilføjer:

”Teamet skal prøve en masse ting af under løbet og se, hvordan bilen klarer sig og reagerer. Måske ændrer de hele set up'et midt under løbet for at se, hvad det betyder, og måske ender vi med at løbe tør for brændstof, fordi de skal have svar på nogle ting omkring brændstofsforbruget. Men jeg håber selvfølgelig, at jeg får lov til at køre en masse kilometer, så jeg kommer til at kende både bil og bane endnu bedre. Og selvfølgelig kan vi, hvis alt flasker sig, køre med om sejren.”

Løbet køres fra kl. 12-16 i morgen, lørdag 25. marts, og der er hele 194 biler til start - 34 i GT3-klassen, som er den største klasse og altså også den, hvor Nicolaj kører. Nicolajs Audi R8 har startnummer 5, og løbet kan følges live på vln.de.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •