Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Vellykket GT4-test for Kevin Rossel

GT4 European Series 
21/03/17 

Kevin Rossel har denne sæson kontrakt med Prosport Performance i GT4-serien, og han har netop været på Misano i Italien til sin første test. Det blev et særdeles vellykket første bekendtskab med både team og en ny bil.
 

Efter en enkelt dag med test på banen i Italien har Kevin Rossel gode fornemmelser med hjem i rygsækken forud for den nye sæson, hvor han efter eget udsagn ikke bare kommer for at deltage, men simpelthen for at vinde. Bilen passer ham glimrende, og det blev vist med stærke tider på Misano, hvor også samspillet med teamet fik en god start.

"Naturligvis var det ved første øjekast en udfordring at sidde i en helt ny bil, men det er bare at gå på med krum hals, og jeg er efter dagens testdag ikke et sekund i tvivl om, at jeg har muligheden for at vise noget stort. Mine ambitioner er store, og derfor er jeg meget tilfreds med, at jeg til den kommende sæson kan se frem til at være en del af det her setup,” udtaler Kevin, der fra start viste sig som teamets hurtigste mand. Nu handler det om gøre det endnu bedre, så kører og team er maksimalt forberedt, når det for alvor går løs.

”Teamet er virkelig gearet, og yderst professionelt, og jeg glæder mig allerede til det første løb den 1 og 2 April. Jeg har naturligvis nogle justeringer der skal foretages, og noget jeg har drøftet med teamet hen over weekenden, og de klar på at gøre de nødvendige ændringer. Vi var rigtigt hurtige og jeg er sikker på at med de sidste finjusteringer både inden løbet, men også til den frie træning før løbet, vil vi blive endnu hurtigere.

Inden første afdeling, arbejder vi på at komme til yderligere en testdag, som vil blive i en DST-racer på Padborg Park,” slutter Kevin Rossel, der ser frem til en spændende sæson på både de danske baner og ude i Europa.

Peter Rossel


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Misano
  • 02/04/17 - Misano - GT4 European Series
  •