Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Marco Gersager klar til DM-rally i Opel Corsa OPC

DM Rally 
20/03/17 

Efter en længere pause fra DM-rally fik Marco Gersager, GM Autoteknik i Rødovre, i sidste års finaleløb et flot come back i en toptrimmet Opel Corsa OPC fra Opel Danmark - og vandt. Og nu har han fokus på sæsonen 2017 med flere sejre som målsætning!
 

- Da jeg i efteråret lånte Opel Danmarks Corsa OPC, var det for at teste den med henblik på at satse på en sådan bil i den såkaldte Gruppe E og den udskrevne Opel Corsa Cup. Det gik over al forventning, da vi sluttede med klassesejr i både Gruppe E og i Corsa Cup. Efterfølgende har jeg brugt vinterpausen til at aftale et samarbejde med Opel Danmark, og dermed ligger vejen åben for at fortsætte jagten på rallysejre, fastslår en forventningsfuld Marco Gersager.

DM-sæsonen 2017 starter den 15. april med Cimbern Rally i Slesvig efterfulgt af endnu en runde i maj, før sommerpausen. De resterende DM-runder køres i løbet af efteråret i henholdsvis Slagelse, Roskilde og Ans.

Forinden bliver der lejlighed til at varme op ved en rallytest i Roskilde den 1. april.

Starter med ny co-driver
For Marco Gersager bliver det dog ikke som ved efterårets rallytest med Ditte Kammersgaard, Kolding, som codriver, men derimod med Danmarks internationale codriver Jeannette Kvick fra Maribo støttet af GM Motorsports 3-mands serviceteam.

Det bliver ikke Gersagers og Kvicks første løb i samme cockpit. To gange tidligere har de kørt DM-rally sammen. Og ganske som Marco Gersager er sat op til den kommende fartfest, er Jeannette Kvick i topform til opgaven.

I efteråret var hun aktiv som codriver i henholdsvis skotske og tyske mesterskabsløb ligesom hun var codriver for en italensk pige i en række spanske mesterskabsløb og i VM-turneringens første All Female Rallyteam - sluttede med at vinde det spanske grusmesterskab for kvinder.

I år deltager hun sideløbende med Marco i DM-serien også i den paneuropæiske TER-rallyturnering med en hollandsk kører.

- Samarbejdet med Opel Danmark giver mig mulighed for at køre en fuld DM-sæson på et optimalt grundlag, og da jeg stadig har min Renault Clio Maxi, kan jeg bruge denne til rallysprint og holde formen skarp uden at slide på DM-bilen, tilføjer Marco Gersager.

Morten Dam


Læs mere om:
  • Marco Gersager
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: