Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Starten og de 4 første timer af 12H Mugello

12 Hours 
17/03/17 

Løbet blev skudt i gang kl. 1400 og begge racere fra VORTEX SAS kom godt af sted. Martin fik en rigtig god start i GC10 raceren, men allerede et par omgange inde i løbet måtte han i pit med ild i motorrummet – det viste sig at være en overløbsdunk som var faldet ned på udstødningen.
 

Martin var hurtigt ude igen, men var kommet bagest i feltet. Martin kørte så et 2 timers stint hvor han kørte 15 placeringen ind, og overlod så raceren til Nanna. Nanna kørte ligeledes nogle placeringer op, og afleverede GC10’eren til Florian efter ca. 1½ time. Florian afsluttede således dagens løb kl. 1800 efter at have kørt nogle rigtig gode tider.

Den anden racer fra VORTEX SAS fik en rigtig god start og holdt en god placering i lang tid. Men efter et par timers kørsel kom den i kambolage med en mindre bil og fik desværre ødelagt fronten og måtte udgå.

Teamet fortsætter løbet i morgen (Lørdag) med de tre kørere; Martin Gøtsche, Nanna Gøtsche og Florian Ravez.

Vortex-TecKart
Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Mugello
  • 18/03/17 - Mugello - 12 Hours
  •