Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Vil du se Nicolaj køre i Danmark?

Supertourisme 
18/03/17 

I slutningen af april og midt i maj kan du komme ud og opleve Nicolaj Møller Madsen give den gas på dansk grund. Her er den fynske racerkører inviteret til at køre to afdelinger i Supertourisme-serien for Roed Performance. De to løb køres på Padborg Park 29.-30. april og i Mindeparken i Aarhus 20.-21. maj, og det er første gang siden DM i gocart i 2009, at Nicolaj kører et stort løb i Danmark.
 

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og køre et par løb i Danmark, hvor jeg både har 150 sponsorer og mange tusind følgere. For fans er det muligt at komme ud og se fedt race for bare 200 kr., og samtidig tilbyder vi forskellige muligheder for sponsorerne for at komme til Padborg og Aarhus. For mig handler det mest om den spændende udfordring i en ny klasse,” siger Nicolaj Møller Madsen.

MøllerMadsen Race Club arrangerer forskellige ture til både Padborg og Aarhus. Der bliver arrangeret VIP-besøg i pitten, tribunepladser, forskellige sponsormuligheder på både bil og køredragt, ligesom der i Aarhus er mulighed for at arrangere events, hvor man kan komme ud og få en tur i Nicolajs bil. Man kan for eksempel få billet og tribuneplads for 250 kr., mens man for 1.250 kr. får en VIP-billet med gridshow, tribune og lækker forplejning. Begge billetter inkluderer besøg hos Nicolaj i pitten.

Fans kan købe billetter her: www.supertourismes.dk

Hvis du er interesseret i at høre mere om nogle af ovenstående arrangementer, kan du kontakte Mikkel Vestergaard på mollermadsenracing@gmail.com eller på 2120 6908.

Nicolajs gæsteoptræden i de to løb er lykkedes takket være et samarbejde med JO Industries.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • Padborg Park
  • 30/04/17 - Padborg Park - Supertourisme
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS